About Me

My photo
This is my PERSONAL BLOG. Co-founder of RossuStudios-JM0643374-X. A unique brand of photography which specific on wedding, event, sport & landscape photography. I'm very passionate photographer and ambitious. From a designer of animation software to a full-time photographer. Anything you want ask about my photography just dial my number or if you shy you can send by email :-) Thanks for visiting my blog and please come back often.

Wednesday, July 23, 2008

Knight In The Dark

Last weekend, after we had an outing at Kg Pedas, Gelang Patah, we all move to Pantai Lido just beside Danga Bay at Johhor Bahru. We move there to take a shot on the sunset. But unfortunately the sky is cloudy... The sunset a bit shy, can't see his big red eye. He hide behind the cloud until his gone swallow by the dark...Hehehe....

Udahnya we just waiting kot2 kalo dia kuar semula :) hehe... Sayangnya, setting dah ok, semua dah ready...just matahari je tak timbul2... Tak dapatlah nak mengexplorekan skill yg terpendam ni :) hehehe.... Takpe, yg penting ini bukan untuk yg terakhir, aku pasti akan dtg lagi untuk yg kedua kalinya nanti.

Last2 dah terlanjur sampai sane, hari pun dah malam...kami pun shot ajelah night shot yg paling popular...mcm kat bwh ni...

Tapi kalo nak tgk lagi gambo2 yg lain, silalah klik kat laman ni : http://flickr.com/photos/rosliarof/

Kalau ada komen atau kritikan yang blh membina untuk kemajuan diri aku dah jugak kita semua...silalah beri komen anda, amat dialu-alukan...

1 comment:

TheSubtleArts said...

nice view,outing reramai ke...
bro,tggl kat mane actually..

4 dat hdr aku gune dua2...x pandai lgi pon bro..masih tercari2 lagi..

btw thnx 4 leave a comment at y blog...