About Me

My photo
This is my PERSONAL BLOG. Co-founder of RossuStudios-JM0643374-X. A unique brand of photography which specific on wedding, event, sport & landscape photography. I'm very passionate photographer and ambitious. From a designer of animation software to a full-time photographer. Anything you want ask about my photography just dial my number or if you shy you can send by email :-) Thanks for visiting my blog and please come back often.

Monday, November 16, 2009

StoryBook Design | Shahrul & Nurul

Dari awal bulan November sehinggalah ke hari ini aku memang busy ya amat dengan kerja-kerja yang berlambak tak sudah-sudah. Alhamdulilah mungkin hendak dimurahkan rrezeki agaknya. Dari kerja mengedit gambar, design buku teks, developed CD Interactive, kerja animasi...adoila. Semua datang serentak dan memang aku tak dapat nak elak atau nak tolak.

Tapi alhamdulilah dalam sibuk-sibuk ni dapat jgk aku menyiapkan storybook album untuk Shahrul dengan Nurul ni. dah pun dianta ke kilang untuk di print. Insyallah takde apa aral Jumaat ni siaplah album tu. Dapatlah pengantin bawa ke Kedah album tu untuk ditunjukkan kepada keluarga Shahrul di sana. Sampai ke Kedah album aku sampai ya...aku ke Kedah pun dah bertahun tak ke sana.

Antara rekaan storybook aku kali ini adalah seperti di bawah. Ringkas tapi kemas dan harap-harap pengantin suka.
cover
pg9-10
pg19-20

Storybook Album yang telah siap sepenuhnya dan akan diserahkan kepada pengantin.
cover
pages

All contents and photos are under copyright of ©RosliFoto.
Founder of FotoRepublic™

4 comments:

eddie said...

cantek bang! anto mane ni?

cik EPAL said...

lawanya...ni kalau buat header blog lawa nih ;)

NurulShigim said...

lalala...cantek la...being my official photographer ek 4 &5june..deal sudah dgn en tunang...hehe..

blacks said...

thanks bro singgah ke pondok buruk aku...jgn terlampau memuji...aku cuma org biasa saja...cuma ada sedikit bakat yg dipinjamkan oleh tuhan...itu saja...yg hebat tetap DIA...harap hang sudi singgah dan komen karya2 aku lagi...anyway hang nampak mcm dah berpengalaman dlm bidang ni...wedding job hang pun mantap...aku x mahir lagi dlm wedding ni...baru nak mencuba-cuba...aku lebih pada artwork personnal yg syok sendiri tu...ha.ha..